Nieuws

Volg ons op

   Terug naar overzicht

Bis I Econocom, onze partner voor AV integraties

Bis/econocom

Onze partner BIS | Econocom is de marktleider in de Benelux op het gebied van presentatie- informatie- en communicatieruimtes. Ze adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden ruimtes waarin Audiovisuele & ICT oplossingen de kern vormen.

Hun jarenlange ervaring stelt hen in staat de infrastructuur zó te adviseren en aan te leggen dat u uw audiovisuele apparatuur optimaal kunt inzetten, met maximaal rendement.

Bij het uitrollen van een project zorgen zij voor een stijlvolle integratie met de verschillende onderdelen. Zo gebruiken zij onder andere de Shure microfoon systemen. Deze zijn perfect geïntegreerd in onze Encoder Studio TM software en zo geniet de klant van een zorgeloos gebruiksgemak. Het is dan ook niet voor niets dat Streamovations een A-partner is van BIS | Econocom.

Deze installaties zijn superhandig om bijvoorbeeld raadzalen te voorzien van alle AV mogelijkheden voor het digitaliseren en online beschikbaar maken van zittingsverslagen.

Leuk om weten is dat BIS | Econocom een volledig uitgeruste demo ruimte heeft in Mechelen. Daar kunnen ze alle nieuwste snufjes en technologieën presenteren aan geïnteresseerden.

Bekijk hier de voorstelling van onze partner:
BIS|Econocom Belux in 50 seconds from BIS | Econocom on Vimeo.