Nieuws

Volg ons op

   Terug naar overzicht

Succesvolle integratie met Televic Conference systemen

televic

Televic Conference is, net zoals Streamovations, een Belgisch bedrijf.
Samen combineren we hoog technologische conferentie systemen met innovatieve streaming software.

Televic Conference produceert de meest innovatieve systemen voor gemodereerde vergaderingen. Het assortiment aan conferentieoplossingen vereenvoudigt de besluitvorming door de vergaderervaring te verbeteren. Met kristalhelder geluid, ongerepte video, en duidelijke focus worden vergaderingen efficiënter.

De Televic conferentie-eenheden zijn naadloos geïntegreerd met de Encoder Studio TM Software. Ze kunnen in allerlei opstellingen worden gebruikt, van grote internationale instellingen tot lokale parlementen en van gemeenteraden tot vergaderruimtes.

Tientalen jaren gecombineerde ervaring gebruiken we om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Dit resulteert in een uitgebreid aanbod van zowel standaard- als maatwerkoplossingen.

We zijn trots op de samenwerking van onze research & development teams om onze klanten te blijven voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

In de loop der jaren is onze samenwerking de belangrijkste oplossing geworden voor instellingen als het Europees Parlement, de Europese Commissie, de Navo, Heuvelland, Avelgem, Poperinge, Zwevegem,…

Klinkt dit interessant voor jou?
Neem dan zeker contact op en zie hoe we u kunnen helpen.