Nieuws

Volg ons op

   Terug naar overzicht

Onze partner Shure, gerenomeerd microfoonproducent.

shure

In 1925 gestart als een bescheiden groothandel in radio-onderdelen, Shure is uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider in audio elektronica.
Door hun ongeëvenaarde kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid, gaat geen concert, optreden of evenement voorbij zonder de producten van Shure.

Sinds enkele jaren heeft Shure zich ook toegespitst op corporate, conferentie en discussie oplossingen. Er is een breed portfolio aan hard- en software toepassingen, geschikt voor elke situatie beschikbaar. Van een  tafel microfoon #MXA310 tot plafond microfoon arrays #MXA910. Draadloos of bekabeld, Shure heeft alles in zijn mars om conferenties of (on-line) vergaderingen te leiden.

Conferentiesystemen, zowel met #MXC draad als #MXCW draadloos, bieden een hele hoop extra functies. Zoals het houden van stemmingen, agendapunten, tolk kanalen…

Al deze producten ondersteunen standaard het Dante en AES67 protocol. Hierbij drukken ze hun stempel op flexibiliteit en kraakhelder geluid in welke situatie dan ook!

In samenwerking met Shure, zorgden we ervoor de onze streaming software Encoder Studio TM naadloos integreert met deze systemen. Zo kan u zorgeloos eender welke bijeenkomst live streamen en opnemen met geweldige audiokwaliteit.

Reeds verschillende installaties zijn bewijs van onze fijne samenwerking. Zo werd ons gecombineerd systeem gebruikt in onder andere de gemeente Merchtem.