Consultancy

Consultancy

Analyseren van projecten en leveren van doordachte verbeteringen om bijvoorbeeld kostenverlagende en/of prestatieverhogende oplossingen te bieden. Ons team van experten zal elk gebied, van signaal tot levering, uitspitten om te zoeken naar de juiste optimalisaties. In een gedetailleerd rapport worden de mogelijkheden opgesomd en uitgelegd.

Event streaming

Een event streamen vanuit het Europees Parlement? Geen probleem. Ons systeem is daar reeds geïmplementeerd. Geef ons de nodige info door via het offerteformulier en wij doen de rest. Contacteer ons voor meer info of vul het formulier in om een event in te plannen en een offerte te ontvangen.

Event streaming
Transcoding

Transcoding

Onze audio- en video-transcodering technologie hercodeert en converteert één bestandsindeling en bitrate / resolutie naar zoveel indelingen als u nodig hebt.

Bij het overwegen van transcoderingsservices is het belangrijk om de instellingen precies goed te krijgen. Onjuiste instellingen kunnen zich vertalen in een video van slechte kwaliteit of zelfs niet afspeelbare video.

We zorgen ervoor dat de inhoud perfect in overeenstemming is met de beoogde apparaten of workflow. En we verzekeren het leveren van uitstekende video aan uw kijkers.

Training & support

Streamovations voorziet trainingssessies van ongeveer een tweetal uurtjes. Elke training is afgestemd op de persoonlijke instellingen van de software. Alle technische documentatie en trainingsmaterialen zijn online raadpleegbaar.

Bij de software is een basis support-pack voorzien. Deze kan worden uitgebreid naar uw eigen specifieke wensen.

Training and support