Nieuws

Volg ons op

   Terug naar overzicht

CEVI/Logins en Streamovations helpen lokale besturen

cevi logins

Al sinds de jaren 70 levert Cevi/Logins ICT-producten en diensten aan lokale overheden in Vlaanderen.

Cevi werd in 1971 opgericht als subregionaal informaticacentrum voor provinciebesturen, gemeenten en OCMW’s in Oost- en West-Vlaanderen. Tegenwoordig zijn ze een grote spelen op de Vlaamse IT- markt.

Ze specialiseerden zich in het bouwen van moderne en betrouwbare informaticasystemen hoofdzakelijk ten dienste van de lokale besturen. Hierbij zorgen ze voor de automatisering van de processen.

Notulenbeheer met Cobra.
Meer dan 120 Vlaamse Lokale besturen verminderen hun administratieve werklast met de notuleer toepassing Cobra. De voorbereiding, verwerking en ontsluiting van College, Gemeenteraad, MAT, Besluiten Secretaris, Besluiten Burgemeester, de verschillende commissies en comités gebeurt eenvoudig en efficiënt. Schepenen en raadsleden kunnen de zittingen van thuis uit makkelijk voorbereiden.

Geïntegreerde Streamovations Encoder Studio TM voor opname en streaming.
Cobra is ook perfect met onze streaming software Encoder Studio TM is geïntegreerd en omgekeerd. Door deze twee krachtige softwarepakketten te combineren wordt de opname en indien gewenst de live streamen van de zittingen mogelijk. De opnames worden een digitaal archief van alle zittingsverslagen en kunnen online worden geraadpleegd.

Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook een berg papier!

Wilt u meer weten over onze toepassingen en/of integraties? Laat gerust iets weten.